woensdag 30 september 2009

Swishing? Thank God!


Swishing komt als een geschenk uit de hemel! Hemeltjelief, fantastisch gewoon! Sowieso wordt elke vrouw hier wild van! Ben je ook iemand die geregeld miskopen aan haar been heeft? Dan is Swishing sowieso iets voor jou!

Nu, wat is swishing!?
Swishing, een lekkere combinatie van shoppen en swappen (=ruilen), is een nieuwe trend die overwaaide uit Londen. Het concept is eenvoudig. Op een Swishing-event kan je jouw miskopen omruilen voor kledingstukken die je wel ziet zitten. Alles mag! Handtassen, schoenen, juwelen, kledij,... Er zijn wel enkele spelregels! Je brengt 10 kledingstukken (of minder) mee en betaalt 5 euro. Na inspectie van de kledingstukken, mag je een kijkje gaan nemen tussen de rest. Tijdens je speurtocht kan je een hapje eten of jezelf in de watten laten leggen door een schoonheidsspecialiste of kapster! Yummie! Dan wordt iedereen naar buiten geroepen en wordt een startschot gegeven voor een echt grab what you can get-moment. Maar wat gebeurt er als twee honden vechten om één been? Bij het begin trekt elke deelnemer een nummertje uit een bokaal. Diegene met het hoogste nummertje, wint! Et voila, zo simpel is het!

Volgende Swishing-events vinden plaats op 28 oktober (in samenwerking met de Brussel Girl geeks in Casino Kursaal Oostende) en op 15 november (in samenwerking met de Kringwinkel van Gent). Ik ben alvast opzoek naar 10 miskopen. Jullie toch ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten